Music of my soul

Buline negre, agatate atent pe fire intinse, faurind note la atingerea soaptei gandului creator, nascand izvoare nesfarsite de sunete ordonate, menite sa-ti incante sufletul si mintea.





"Music is all around us . . . all you have to do is listen"

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

Catalin Savulescu said...

Foarte inspirat cadrul in care ai pus copertile de discuri pe jos.
Bravo.
Catalin

Cana cu Cirese said...

prima - comercianta, comerciabila, comercialista! adica un compliment din partea mea - poate fi imagine dintr-o revista pop-rock (mai de nisa, nu din vina ta, ci a conditiilor) - imi place!
imi place si ultima, dar, as fi prelucrat-o discret in photoshop si as fi abordato fix invers.
tot imi place!

Unknown said...

.

Anonymous said...

Interesante portrete. Prima parca totusi are un luft cam mare in partea de jos si pozitia da impresia ca esti agatata de picioare si atarni in jos. La a doua ai folosit grandangular? Antebratele au iesit cam mari comparate cu capul si atrag atentia prea mult. Ultima este intr-adevar frumoasa ca si idee realizare.

Alex Tanasescu said...

Interesant. Cam multe autoportrete totusi. Parerea mea.

Lyna said...

*Pt alexandrucosmescu - personal nu mi se pare prea mare spatiul liber de jos.. cat despre impresiea ca sunt atarnata.. nu stiu esti primul care are o vede asa :). Toate cele 3 cadre sunt facute cu amarutul de 18-55. Si mie imi place ultima..

*Pt Alex Tanasescu - nu vad unde este problema ca sunt prea multe autoportrete? cu ce te deranjeaza pe tine? probabil ca nu te mai deranja daca nu stiai cum arat si eu nu spuneam ca e self ( deocamdata nu am gasit model care sa fie disponibil de fiecare data cand imi vine mie vreo idee ). si o sa mai pun pt ca mai am, daca nu-ti place nu te mai uita..

Lyna said...

Pt Catalin si Cana cu Cirese - multumesc frumos :) ma bucur ca va place

Alina Rosu said...

Fratilor, nu mai sariti asa cand unu isi spune parerea. Ar trebui sa inveti sa accepti si o opinie diferita de a ta, chiar daca nu esti de acord cu ea. E dreptul tau sa iti umpli blogul de autoportrete, daca asta vrei, si e dreptul lui sa comenteze. "si o sa mai pun pt ca mai am, daca nu-ti place nu te mai uita.." - asta chiar nu e o replica buna, in conditiile in care am venit la curs sa invatam (si) unii de la altii.

Alix Vrana said...

foarte mişto prima fotografie, îmi place cum ai "regizat-o" :)

Meetmeinthe20s said...

prima fotografie imi pare usor retro :) e foarte inspirata. ai multe idei bune, pune-le in aplicare in continuare. succes

Petru said...

Prima si a doua imi plac cel mai mult